4 Mart 2012 Pazar

The Balm "Oh So Bright!"


Bugün Metrocity Gratis'e The Balm'ın meşhurrr highlighter'i Mary-Lou Manizer'i almaya gittim. Tam reyona gidip sevgili Mary'i elime alıp okşamaya başlamıştım ki, stant görevlisi kozmetik sapkınlığımı anlamış olacak ki, iste elinde bu güzel setle yanımda bitti. Tabii ki ilk cümle "Madem o highlighterı alacaksınız bu setin için de o da var, bu set 95 Tee lee değerinde ama böyle alınca 69 oluyorrr" gibi bir şeyler söyledi. Benim gibi set ve paket takıntısı olan birisi tabii ki üstüne uçtu bunun. Ben genelde bu tarz kozmetik setlerin içeriklerinden fiks bir tanesini kullanmayağımı bile bile alırım ama bu kez öyle olmadı! Hepsi birbirinden müthiş ve süper kullanışlılar. Benefit'in "finding mr. bright" setini hatırlattı bu set bana zaten ismi de "oh so bright..." Ben benefitin o setinin de bütün içeriğini bayıla bayıla kullanıyorum bu da o tarz bir set olacak anlaşılan.

İçeriğe geçersek;

İlk parçamız mini mini bir kabuki, ben bunu çantamda taşımayı planlıyorum allık, highlighter ve bronzer kolaylıkla uygulanıyor bununla (hemen denedim:) )Ayrıca çok da kaliteli, ben çok çok beğendim, malzemeyi gayet güzel dağıtıp kullanabiliyorsunuz.



İkinci parçamız "hot ticket" isimli vizon renkli sedefli ojemiz. Sedefli oje pek sevmem, mat ojeyi tercih ederim ama bu ojenin rengi o kadar eşsiz ve güzel ki çok çok beğendim. Vizon rengi ve bej rengini de benim gibi bolca giyen biri için joker oje oldu diyebilirim.


Üçincü parçamız ise Pink My Lemonade isimli  tinted gloss'umuz. Açıkça konuşmak gerekirse ben gloss rujları çok nadiren kullanırım çünkü bana yapış yapış gelirler. Fakat bu glossun rengi hem çok doğal hem de hiç yapış yapış değil. Üstüne bir de "plump" gibi bir özelliği de var. Dudaklarınız sürdükten hemen sonra mentollüymiş gibi bir serinlikle hafif hafif dolgunlaşıyor, dudak çizgileriniz yok oluyor. Özellikle ince dudaklı olanlar tercih edebilir. Benim böyle bir şeye pek de ihtiyacım yok açıkçası. Ama rengini ve doğal duruşunu sevdim, mat rujlarımla kombinlemeyi düşünüyorum. Fotoğrafta tek başına kullandım bilginize.




Ve işteeee asıl sahip olmak istediğim şey, Mary-Lou Manizer Highlighter! Gördüğünüz gibi paketi süper ötesi sevimli (The Balm'ı sanırım bu yüzden seviyorum) aynalı bir paketi var. Highlighter olarak Nars Albatros'a benziyor ama bence pigmantasyonu nars'a göre çok daha iyi. Nars'a inanın para vermenize gerek yok. Altın renli bir highlighter hatta biraz da şampanyaya kaçıyor diyebilirim. Asla sim sim değil, kendinden doğal bir parlaklığı var.  Bu ürünü hem göze far olarak hem de yüze aydınlatıcı olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece siz de kataloglardaki muhteşem aydınlık ve ıslak görünümlü mankenlerin yüzünü elde edebilirsiniz. Ben çok beğendim, isteyenler seti değil sadece bu ürünü 40 Te Lee'ye alabilirler.


Not: Bu arada Gratis The Balm farlarda %25 indirim yapmış. Almayı isteyenlere duyrulur!!

2 yorum: