17 Ocak 2012 Salı

Saç Bakımım

Saçım da tıpkı cildim gibi yağlı ama nemsiz (mat görünüyor) ...Haliyle çok ürün denedim bu durumu halledebilmek için. Hala tam anlamıyla bulabildiğim söylenemez ama şimdiye kadar denediklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum:



1- Scwarzkopf Gliss Boyalı ve Röfleli Saçlar için Maske: Şampuan ve bakım kremimden sonra duşta kullanıyorum bunu. Boyamadan sonra boyamın baya akmasını engelledi bu seri. Daha canlı ve yumuşak yapıyor saçları. İsteyenler inceleyebilir

2- Loreal Elseve Nutri Gloss Sıvı Saç bakım Kremi (Parlaklık&Hafiflik): Ben de hiç bir işe yaramadı bu sprey. Bazen saçlarım elektriklenince falan sıkıyorum en azından güzel kokuyor saçım :)

3- John Frieda Frizz-Ease Hair Serum (Thermal Protection): Duştan sonra saçlarım nemliyken kullanıyorum çünkü saçlarım fazlasıyla gür ve elektriklenmeye meyilli. Hem elektriklenmeyi önlüyor hem de ısıya karşı koruyor. Böylece fönden dolayı hiç kırılma olmuyor. Üstelik saçlarıma çok güzel bir parlaklık veriyor. Ben çok memnunum. İsteyenler buraya click

4- Otacı Saç Bakım Yağı: Sevgili Dali Kuaförümün saçlarıma bitkisel bir bakım yapmam gerektiği uyarısına uyup aldım bunu. Otacı'dan oldukça memnun kalan arkadaşlarım var. Ben daha yeni aldım. Sonrasında görüşlerimi sizlere bildireceğim.

1 yorum:

  1. tatlım bloguna bayıldım. işe yarar bakım ürünlerini keşfetmek için iyi bir rehber olabilirsin ! takip edicem bundan sonra seni hayatım :) :) şu 1. ürün kınanın akmasını da yavaşlatır mı ?
    bu arada 3 günlük bir blogum var :) bana da uğrarsan sevinirim ;) melekcildi.blogspot.com

    YanıtlaSil